"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targoncaszervize"
e-mail: info@atargonca.hu
telefon: 06 1 402 42 22

Targonca szerviz, javítás

szakértelem és biztonság

PAGÁT TARGONCA CSAPATA

Targonca értékesítéstől targonca javításáig

A Pagátosokból az évek során összegyúrtunk egy jó csapatot. Jó vezetők, jó kollégák, mi egymás között csak pagátosnak hívjuk egymást, már akit befogadunk. Van olyan targonca szerelő, aki 17 éve dolgozik nálunk. Kettő 16 éve, a negyedik 15. Tizennyolcan kapták meg eddig a pagátos arany kitűzőt (olyan, mint a törzsgárdatagság anno), ez 10 év hűséget jelent.

Engedje meg, hogy teret engedjünk minden kollégáink - folyamatosan bővülő - rövid bemutatkozásához ezáltal is bemutatva azt az erőt és szakmai elkötelezettséget amit csapatunk képvisel Ügyfeleink érdekében az anyagmozgatás területén.


Pagát targonca csapat - Pátkay Krisztina

PÁTKAY KRISZTINA - targonca bérletüzletág vezető

Összetartó és vidám csapatunk bemutatását a legutóbb hozzánk csatlakozó hölggyel, Pátkay Krisztinával kezdem. Nem kisebb falat jutott neki a Pagátnál, mint a targonca bérletüzletág vezetése. A kétgyermekes családanya nem régóta erősíti tudásával, tapasztalataival, vitalitásával és kedvességével a csapatot, de hamar bebizonyította, hogy vérbeli Pagátos. Hol folytattad a tanulmányaidat az általános iskola után?
- A hetedik kerületi II. Rákóczi Ferenc Közgazdasági Szakközépiskolába jártam és itt érettségiztem. Képesített könyvelő, vállalati tervező és statisztikus végzettséggel rendelkezem. Az érettségit követően, 1978. szeptember 1-jén kezdtem el dolgozni, ekkor kereskedelmi területen helyezkedtem el.

Teljes interjú...

Pagát targonca csapat - Konvicny László

KONVICNY LÁSZLÓ - targonca műhelyvezető

Krisztina kérdésével átadta a stafétát a műhelyvezetőnknek; Konvicny Lászlónak. Önálló részleget vezet: a műhelyt. Sok emberrel dolgozik együtt és felel munkájukért. Vele folytatom a beszélgetést targoncákról, csapatmunkáról és egyebek mellett szerelemről (mert nálunk van ilyen is… talán több is :)… - Annyira hasonló egy targonca műszaki felépítése egy gépkocsiéhoz, hogy meg is tudsz szerelni egy targoncát?
- Hasonló. A targoncaszerelésbe itt a Pagátnál tanultam bele. Kis túlzással azt mondhatom, hogy körülbelül fél év kellett ahhoz, hogy nagy vonalakban értsek annyira a targoncákhoz, mint a gépkocsikhoz. A targonca szerelését a végtelenségig lehet tanulni. Az ember mindig tanul valamit, ha másból nem, a hibáiból. Olyan nincs, hogy az ember mindent tud, mert a tudás folyamatosan bővül.

Teljes interjú...

Pagát targonca csapat - Szirányi Zoltán

SZIRÁNYI ZOLTÁN - vezérigazgató

Azt mondják, hétévente történnek a nagy változások. Így van ez a Pagát életében is: büszkén, de a realitás talaján mesél Szirányi Zoltán targonca értékesítési vezető arról, hogy a Pagát fejszéjét mekkora Nissan fába vágta. „Megpróbálunk felpörögni a sebességükre” – Szirányi Zoltán legújabb kedvenc jelmondata egy klasszikustól, a Nissantól..
- Mikor és miként kerültél az anyagmozgatás pályájára? - 1979-ben végeztem a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki kar építési és anyagmozgatási szakán, mint okleveles gépészmérnök. Hivatalosan a szakmám építőipari- és anyagmozgató gépek tervezése, karbantartása és gyártása. Jogosult vagyok például daruk, targonca tervezésére. Pályám első tíz évében foglalkoztam gépek tervezésével, de ezt már közel húsz éve nem gyakorlom.

Teljes interjú...

Pagát targonca csapat - Szabó Dániel

SZABÓ DÁNIEL - targonca vállalatirányítás

"… s szemközt a sarkon a cégtábláról furcsán szökken a pentameter sor elő: Tóth Gyula bádogos és vízvezeték-szerelő." - ez a Weöres Sándor idézet jutott eszembe Szabó Daniról. Neki pedig nyilván ez: Szeretem "A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét,…" Dani belekóstolt már (a fentieken és targonca iparágon kívül :) pár szakmába az elmúlt 10 évben, számos külföldi kalandon túl van, bizonyos értelemben vízvezetéken keresztül, tengereken átkelve került targonca közelbe. Jelenleg teljes erőbedobással próbálja kihasználni és kifürkészni a Pagát nyújtotta lehetőségeket.

Teljes interjú...

Pagát targonca csapat - Krausz Móni

KRAUSZ MÓNI - banki ügyek targonca közelében

Krausz Móni gyümölcsös-pudingos süteményénél hetedhét határban nem lelnénk finomabbat. Sokan örülnénk, ha a minden targonca raklapnyi sütemény-mennyiségekkel szaladgálna a telepen.

Sajnos ez még várat magára, hiszen Móninak egészen más feladatokat kell ellátnia a sütés helyett: banki ügyeket intéz, számlákat iktat és postáz, valamint a vevői követeléskezelés a feladata. A tanulság a következő: vagy süti vagy kifizetett számlák. És még így is elégedettek vagyunk!

Teljes interjú...

Kérje ajánlatunkat!
Targonca szerviz és javítás, rövid átfutási idővel, garanciával! Szervizautónk házhoz megy! Ajánlatkérés
Online Hibabejelentő
Ha meghibásodott targoncája, online hibabejelentők kitöltésével kérheti segítségünket! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot. Hibabejelentés
Kérdezzen!
Ha targonca javítása és meghibásodása kapcsán bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre akciós ajánlatainkért, friss híreinkért!Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a az ajánlat kérést
Visszahívjuk

Kérdése van targonca szervizelésével, javításával kapcsolatban, munkatársunk visszahívja!Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a az ajánlat kérést