Karbantartás

Professzionális targoncaszerviz és tapasztalt technikus csapat

Targonca karbantartás

Szerződött partnereink részére a munkavédelmi előírásoknak megfelelő kötelező vizsgálatok mellett a targoncák korának és állapotának megfelelő ellenőrzéseket nyújtjuk anélkül, hogy ezt partnereinken kérnie kellene. Az időszakos karbantartási szerződés megkíméli partnereinket a felesleges meghibásodásoktól és a termelés leállásától, hiszen a rendszeres karbantartási vizsgálatok során számos olyan hibalehetőség kiküszöbölhető, melyekre a targonca rendszeres ellenőrzése nélkül nem derülne fény.

Pagát szerviz

Karbantartási szerződés

Meglévő emelőgép flottájának szervizelésést bízza ránk! A karbantartási szerződés biztosítja Ön és cége számára, hogy éveken keresztül, fennakadás nélkül és biztonságosan, fix költségek mellett dolgozhassanak napról napra. Őrizze meg targoncái üzembiztonságát a garancia időn túl is!

Kiváló anyagok felhasználása

20 szervizautónk 26 szerviztechnikussal az egész ország területén oldják meg a napi szinten felmerülő problémákat. Hatékonyságukat elősegíti az a bázis, melyet a megfelelő alkatrész ellátásról gondosodik: az alkatrészeket, folyadékokat vagy személyesen, vagy futár segítségével bontatlan csomagolásban szállítják azonnal a szerelő számára a kívánt helyre.

Használt targonca vásárlásakor

A Pagáttól vásárolt használt targoncák műszaki állapota minden esetben kitűnő, menetkész állapotban kerülnek új gazdáikhoz. A használt targoncák vásárlását követően kérjen kollégáinktól ajánlatot időszakos karbantartásra! Ha egyéb kereskedőtől vagy magánszemélytől vásárol használt targoncát, érdemes különös gondot fordítani a az első karbantartásra, targonca szervizre, hiszen nem biztos, hogy ismeri a targonca pontos műszaki állapotát és az addigi javításokat.

Új targonca vásárlása esetén

Amennyiben a Pagáttól vásárol új targoncát, nincs más feladata, mint betartani a gyártói előírásokat. A garanciaidő alatt cégünktől pontos és megbízható ellenőrzésekre számíthat. A garancia lejártával kedvezményes tarifájú karbantartási díjjal számolhat. Őrizze meg targoncája kiváló állapotát, ebben segít Önnek a Pagát Gold Zrt.

Ajánlatkérés